Τρόπος Ζωής

Ο πατέρας μου είπε τη γνώμη του, δεν τσαντίστηκα

Μια δήλωση που είχε κάνει ο πατέρας του, Γιώργος Βασιλείου, σχετικά με την επιτυχία της παράστασης που παρουσιάζει με την Έλντα Πανοπούλου. Η ηθοποιός είχε απαντήσει αλλά ο Γιώργος Αλκαίος δηλώνει πως δεν ενοχλήθηκε. 

«Δεν υπήρξε παρεξήγηση» είπε ο Γιώργος Αλκαίος σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν, με αφορμή την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα αλλά και την επικείμενη επιστροφή του στη δισκογραφία. 

Λύθηκε η παρεξήγηση με τον μπαμπά σας Γιάννη Βασιλείου και τα όσα δήλωσε πρόσφατα ότι το σχήμα σας με την Έλντα Πανοπούλου δεν θα έχει επιτυχία;

Δεν υπήρξε παρεξήγηση, απλώς ο πατέρας μου είπε τη γνώμη του. Δεν τρέχει κάτι. Δεν τσαντίστηκα, ούτε στεναχωρήθηκα με όσα δήλωσε. Αυτό ήθελε να πει, αυτό είπε.

Απλά το είπε δημόσια…

Έλα μου ντε. Αν δεν το είχε πει δημόσια δεν θα μιλάγαμε τώρα γι’ αυτό.

Δισκογραφικά τι να περιμένουμε από εσάς;

Τώρα ξεκινάμε μια άλλη περιπέτεια πολύ ωραία. Θα ανοίξω λίγο το έθνικ παραπάνω. Θα συνεργαστώ ξανά με την Εύη Δρούτσα, τον Κωνσταντίνο Παντζή και με πολλούς ακόμη με τους οποίους είχα συνεργαστεί στο παρελθόν και ξέρουν την τρέλα μου.

Έχω ένα πλάνο, το οποίο δεν θέλω να το προδώσω και περιλαμβάνει πολλά πράγματα. Θα κυκλοφορήσω και ένα άλμπουμ μετά από 14 χρόνια, το οποίο θα είναι επετειακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock