Τρόπος Ζωής

Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου – Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου, έκανε την… έκπληξη, μια μέρα μετά την ονομαστική της εορτή.

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά στο Instagram, και στο σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία, αναφέρει τα εξής:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά!

Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό.

Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας.

Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», καταλήγει η ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

To άρθρο Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου – Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock