Κόσμος

Tρόμος στις ΗΠΑ: Serial killer κυκλοφορεί ελεύθερος στο Όρεγκον – Θρίλερ με έξι νεκρές γυναίκες

Σε διάστημα τριών μηνών, έξι γυναίκες από 22 μέχρι 40 ετών, εντοπίζονται νεκρές σε διάφορα απομονωμένα σημεία στην περιοχή του Πόρτλαντ στην πολιτεία Όρεγκον, με τις Αρχές πλέον να ερευνούν το ενδεχόμενο να έπεσαν θύματα του ίδιου κατά συρροή δολοφόνου. 

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ, καθώς οι Αρχές υποψιάζονται ότι κυκλοφορεί ελεύθερος στην περιοχή ένας serial killer νεαρών γυναικών, με την Αστυνομία να συνιστά σε όλες τις γυναίκες να προσέχουν.

Οι θάνατοι μάλιστα των γυναικών χαρακτηρίζονται «μυστηριώδεις» από τις Αρχές, καθώς τα πτώματά τους βρέθηκαν εντός του Πόρτλαντ, σε απόσταση περίπου 160 χιλιομέτρων μεταξύ τους, στην άκρη δρόμων, μέσα σε δάση ή σε απομονωμένες αγροτικές περιοχές.

Το τελευταίο πτώμα βρέθηκε στις 7 Μαΐου από έναν άνδρα που ψάρευε σε μια λίμνη στην περιοχή Eagle Creek του Πόρτλαντ. Ήταν η 22χρονη Ashley Real, που είχε δηλωθεί εξαφανισμένη από τις 27 Μαρτίου.

Μία δεύτερη γυναίκα, η Joanna Speaks, που είχε χαθεί περίπου την ίδια περίοδο, βρέθηκε νεκρή στις 8 Απριλίου. Αιτία του θανάτου της ήταν ένα αμβλύ τραύμα στο κεφάλι και τον αυχένα, σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Κλαρκ, το οποίο χαρακτήρισε τον θάνατό της ανθρωποκτονία.

Οι τοπικές Αρχές συνεργάζονται, ανταλλάσσοντας πληροφορίες για τις έξι νεκρές γυναίκες, όμως εμφανίζονται ιδιαίτερα φειδωλές ως προς τις ανακοινώσεις τους, την ώρα που το πέπλο μυστηρίου ενισχύει τον τρόμο.

Εθνικές Εκλογές 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock