Επικαιρότητα

Bούλα: Βίντεο – ντουκουμέντο από την φονική παράσυρση της 72χρονης από τη μηχανή

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη φωνή της 72χρονης γυναίκας στη Βούλα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως αποτυπώνεται στις εικόνες αυτές, η άτυχη γυναίκα είναι πεσμένη στο οδόστρωμα, χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ η τραγική φιγούρα είναι ο σύζυγος της ο οποίος βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα πίσω της πριν συμβεί το σοκαριστικό τροχαίο.

Στο βίντεο που παρουσίασε το Mega, καταγράφονται οι πρώτες εικόνες μετά το τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, στη λεωφόρο Καραμανλή, στο ύψος της Βούλας. Η γυναίκα είναι πεσμένη στο οδόστρωμα, χωρίς τις αισθήσεις της, όπως φαίνεται στις σκληρές εικόνες.

Κόσμος που βρίσκεται στο σημείο προσπαθεί να βοηθήσει. Κάποιος κάνει σήμα στα διερχόμενα οχήματα να χαμηλώσουν ταχύτητα και να αλλάξουν λωρίδα. Άλλοι καλούν το ασθενοφόρο.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 72χρονης. Βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα πίσω και είδε τη γυναίκα του να παρασύρεται. Σύμφωνα με μαρτυρίες, την άτυχη γυναίκα χτύπησε και δεύτερη μηχανή, που περνούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Οι Αρχές αναζητούν κάμερες ασφαλείας ενώ ελέγχους μαρτυρίες αν την ώρα του θανατηφόρου τροχαίου λάμβανε μέρος «κόντρα» μηχανών στην άσφαλτο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock