ΕνημέρωσηΠολιτική

Ηλιόπουλος: Ντροπή οι δηλώσεις υπέρ του Κατάρ που έχει κάνει και ο Σχοινάς, όχι μόνο η Καϊλή

Mιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ανάφερε πως είναι ντροπή που ο πρωθυπουργός το έβαλε στα πόδια στη Βουλή για να μην απαντήσει στο απλό ερώτημα που του έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον κ. Χατζηδάκη και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

«Η ΕΥΠ λειτουργούσε σαν προσωπικός παρακρατικός μηχανισμός του κ. Μητσοτάκη. Όπως φαίνεται παρακολουθούσε για πάνω από ένα χρόνο έναν κορυφαίο υπουργό, ενώ και στην περίπτωση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ότι δεν γνωρίζει αν ο κ. Φλώρος είχε τεθεί υπό παρακολούθηση. Και πρόσθεσε ότι περιμένει μήπως δει και το δικό του όνομα στη λίστα παρακολουθήσεων», υπογράμμισε ο Νάσος Ηλιόπουλος. «Αυτό δεν είναι χώρα, είναι ένα θεσμικό χάλι – μία θεσμική παρακμή και την ευθύνη την έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», σημείωσε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock