ΕνημέρωσηΟικονομία

Κοινωνικός Τουρισμός: Με προβλήματα η είσοδος – Έπεσε η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ

Προσωρινά εκτός λειτουργίας βρέθηκε η ηλεκτρονική σελίδα της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (κλικ εδώ), λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητα μετά την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων Δικαιούχων, Ωφελουμένων και Αποκλειομένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2023-2024.

Πρόκειται για τους προσωρινούς πίνακες δικαιούχων που αφορούν 300.000 εγκεκριμένες επιταγές κοινωνικού τουρισμού, οι οποίοι αναρτήθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης 21/6, ωστόσο, παρατηρείται πως οι ενδιαφερόμενοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην είσοδο τους, με την πλατφόρμα να «πέφτει» ή να μην «φορτώνει» ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της αίτησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος υποβλήθηκαν σχεδόν 850.000 αιτήσεις για περίπου 1,5 εκατ. επιταγές, σημειώνοντας ιστορικό ρεκόρ εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Σημειώνεται πως το πρόγραμμα διαρκεί 12 μήνες, ενώ η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων – ωφελουμένων ορίζεται από μία (1) έως έξι (6) διανυκτερεύσεις σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, πλην:

  1. των νήσων Μυτιλήνης, Χίου, Λέρου, Κω και του νομού Έβρου, όπου είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν έως δέκα (10) διανυκτερεύσεις.
  2. της νήσου Σάμου και των Δήμων Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου- Λίμνης – Αγ. Άννας του Ν. Ευβοίας, όπου είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν έως δώδεκα (12) διανυκτερεύσεις.

Δικαίωμα ένστασης

Οι δικαιούχοι που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων, από την Πέμπτη 22 Ιουνίου και ώρα 15:00 μέχρι και το Σάββατο 24 Ιουνίου και ώρα 18:00.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της gov.gr (κλικ εδώ) και οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να:

  • αναφέρουν σαφώς τον λόγο της ένστασης και σε συνάφεια με τον λόγο απόρριψης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, πλήρωση των προϋποθέσεων συμμετοχής κ.ο.κ) και
  • να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών. Ο τρόπος που αποδεικνύεται η πλήρωση των προϋποθέσεων συμμετοχής και των κριτηρίων μοριοδότησης περιγράφεται αναλυτικά στη Δημόσια Πρόσκληση, Παράρτημα 2ου Μέρους, το οποίο πρέπει να συμβουλεύονται οι δικαιούχοι για τη σωστή κατά περίπτωση επισύναψη των δικαιολογητικών.

Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.

Εθνικές Εκλογές 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock