ΟΑΕΔ: Τέλος χρόνου για την ενεργοποίηση των voucher για την κοινωφελή εργασία

loading...
Παράταση έως 28/12 για την ενεργοποίηση των επιταγών κατάρτισης για τους ωφελούμενους του προγράμματος κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ σε 17 δήμους δόθηκε σύμφωνα με την ανακοίνωση του voucher.

Η ανακοίνωση εδώ
Στο πλαίσιο της δράσης «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα (ΘΥΛΑΚΕΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ) Α’ κύκλος» ως μέρος της ευρύτερης δράσης με τίτλο «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ 17 ΔΗΜΟΥΣ (ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ) ΘΥΛΑΚΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ, ΓΙΑ 3.737 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (Α΄ΚΥΚΛΟΣ)/ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 7/2016» δυνάμει του άρθρου 1.8.8 σε συνδυασμό με το άρθρο 6.1.3, της οικείας πρόσκλησης σας γνωρίζουμε ότι: Παρατείνεται από τη λήξη της έως και την Τετάρτη 28/12/2016 η προθεσμία ενεργοποίησης των επιταγών των ωφελουμένων.
Περισσότερα στο voucher.gov.gr
                               πηγη
loading...
Share on Google Plus

About george makis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου