3.195 μόνιμες προσλήψεις μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2017

loading...

Μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2017 έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ.

Δείτε παρακάτω τις προκηρύξεις αυτές
Το αργότερο έως τα τέλη Ιανουαρίου καλούνται οι υποψήφιοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής τους στις τρεις προκηρύξεις που εξέδωσε το ΑΣΕΠ στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου γα την  κάλυψη  1.839 θέσεων  τακτικού προσωπικού στην ΕΥΑΘ, το ΕΚΑΒ και Νοσοκομεία του ΕΣΥ.
Με την προκήρυξη 5Κ/2016 θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας  80 θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου εκπαιδευτικής βαθμίδας ΤΕ-ΠΕ στην ΕΥΑΘ 
( Εταιρεία Υδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης).
όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και Νοσοκομεία του ΕΣΥ.Οι ενδιαφερόμενοι  καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους ηλεκτρονικά από 17/1/2017-31/1/2017 και να αποστείλουν συστημένα τις επιστολές τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  στο ΑΣΕΠ έως στις 6/2/2017.
Νέες προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ εντός Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου
Εκτός των παραπάνω προσλήψεων μονίμων υπαλλήλων στο δημόσιο η αορίστου χρόνου σε ΔΕΚΟ των οποίων η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται, από πλευράς αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων, εντός του Ιανουαρίου, το ΑΣΕΠ αναμένεται εντός του μήνα η το αργότερο εντός του Φεβρουαρίου να προχωρήσει σε νέες  προκηρύξεις  θέσεων εργασίας σε Υπουργεία και Οργανισμούς του στενού και ευρύτερου δημοσίου τομέα.
Ειδικότερα αναμένεται η έκδοση προκηρύξεων για  725 θέσεις όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης 
και σε ειδικότητες Πληροφορικής, γραμματέων και επιμελητών Δικαστηρίων, 300 θέσεων στην ΕΥΔΑΠ και σε ειδικότητες εργατών,καταμετρητών, οδηγών γ’ κατηγορίας, πολιτικών μηχανικών, ηλεκτρολόγων, οικονομολόγων κλπ, 76 θέσεων στον ΑΔΜΗΕ(Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας )σε ειδικότητες μηχανικών και χειριστών Πληροφορικής, 37 θέσεων στο Υπουργείο Ναυτιλίας(διοικητικοί υπάλληλοι στις κεντρικές υπηρεσίες και σε Οργανισμούς Λιμένων) και 218 θέσεων στην Υπηρεσία Ασύλου (Κεντρική Υπηρεσία,Περιφερειακά Γραφεία Λέσβου ,Αττικής,Σάμου,Χίου,Κω). 
                                    πηγη
loading...
Share on Google Plus

About george makis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου