Κόσμος

Mέση Ανατολή: Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε πύραυλο από τον Λίβανο

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα (28/10) ότι αναχαίτισε πύραυλο αέρος-εδάφους που ερρίφθη από τον Λίβανο προς την κατεύθυνση ενός από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη του και ότι απαντά πλήττοντας το σημείο από το οποίο εκτοξεύθηκε.

«Οι IDF (Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις) αναχαίτισαν πύραυλο αέρος-εδάφους που εκτοξεύθηκε από τον Λίβανο προς ένα UAV (μη επανδρωμένο αεροσκάφος) των IDF. Σε απάντηση, οι IDF πλήττουν το σημείο εκτόξευσης του πυραύλου», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Σκοτώσαμε τον επικεφαλής της εναέριας διάταξης της Χαμάς»

Νωρίτερα, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εξόντωσε τον επικεφαλής εναέριας διάταξης της Χαμάς.

Ανακοίνωση του που αναρτήθηκε στο X (πρώην Twitter) αναφέρει:

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μαχητικά αεροσκάφη των IDF έπληξαν τον Asem Abu Rakaba, τον επικεφαλής της εναέριας διάταξης της Χαμάς.

Ο Abu Rakaba ήταν υπεύθυνος για τα UAV, τα drones, τα αλεξίπτωτα πλαγιάς, τον εναέριο εντοπισμό και την άμυνα της Χαμάς.

Συμμετείχε στον σχεδιασμό της σφαγής της 7ης Οκτωβρίου και διέταξε τους τρομοκράτες που διείσδυσαν στο Ισραήλ με αλεξίπτωτα πλαγιάς και ήταν υπεύθυνος για τις επιθέσεις με drone σε θέσεις των IDF».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock