Κόσμος

Τραγωδία στη Γαλλία: Νεκρός 17χρονος που εκτοξεύθηκε από κούνια σε λούνα παρκ

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στη Γαλλία, ο θάνατος ενός 17χρονου που σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος εξήντα μέτρων σε παιχνίδι στο λούνα πάρκ του Καπ Ντ’ Αγκντ, δυτικά του Μονπελιέ.

Τραγωδία σε λούνα παρκ στην Γαλλία, όπου ένας έφηβος σκοτώθηκε και μία νέα γυναίκα τραυματίστηκε βαριά, όταν έπεσαν από ύψος εξήντα μέτρων σε ένα παιχνίδι που θεωρείται η μεγάλη ατραξιόν του πάρκου.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, θεωρούνταν μεγάλη ατραξιόν του λούνα παρκ, ενώ εκτός από τον 17χρονο, τραυματίστηκε βαριά και μία γυναίκα.

Οι δύο τους ήταν ανεβασμένοι στην κούνια όταν μια ριπή ανέμου, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, τους παρέσυρε την ώρα που αυτά ήταν στον αέρα. Οι νεαροί έπεσαν και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, κατά την πτώση τους παρασύρθηκαν από τον άνεμο και χτύπησαν σε αντικείμενα, πριν καταλήξουν στο έδαφος.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν η κούνια είναι εξοπλισμένη με μια ελαστική ταινία, την «Αδρεναλίνη», το εμβληματικό αξιοθέατο του λούνα παρκ. Ξαπλωμένοι, με τα κεφάλια προς τα εμπρός, οι επιβάτες δεν προστατεύονται από μπάρες. Απλώς φορούν κράνη και είναι δεμένοι με λουριά. Στη συνέχεια απελευθερώνονται στο κενό με ταχύτητα 110 χλμ/ώρα

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα, αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν τον 17χρονο, ενώ η 19χρονη νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα, και σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή της πλέον δεν κινδυνεύει.

Με δικαστική απόφαση έκλεισε το λούνα παρκ, ενώ θα πραγματογνώμονες θα διενεργήσουν έλεγχο για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του δυστυχήματος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock