Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Οι θέσεις σε δήμους, κέντρα κοινότητας και φορείς που άνοιξαν σήμερα (28-2)

Οι θέσεις σε δήμους, κέντρα κοινότητας και φορείς που άνοιξαν σήμερα (28-2)

Οι θέσεις σε δήμους, κέντρα κοινότητας και φορείς που άνοιξαν σήμερα (28-2)

 

 

 

Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

 

 

 

ΑΣΕΠ: Ανοίγουν 1.127 μόνιμες θέσεις εργασίας

 

 

Στις 1.127 ανέρχονται οι θέσεις που είτε «τρέχουν» είτε πρόκειται να δημοσιοποιηθούν το επόμενο διάστημα από το ΑΣΕΠ.


50 προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ σε 3 πόλεις

Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα (50) ατόμων για την επικαιροποίηση Αναγνώρισης Αγροτεμαχίων με χαρτογραφικά στοιχεία (ορθοφωτοχάρτες, διανύσματα, κάλυψη/επιλεξιμότητα γης), στην Κεντρική Υπηρεσία και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Μακεδονίας- Θράκης και Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας του ΟΠΕΚΕΠΕ.


410 εποχικές προσλήψεις σε δήμους, Περιφέρειες, νοσοκομεία και ΔΕΚΟ

Σε 410 ανέρχονται οι θέσεις εποχικού προσωπικού που θα καλυφθούν σε δήμους, Κέντρα κοινότητας, ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ. Οι ειδικότητες που ζητούνται κυρίως είναι φύλακες, καθαριστές, κοινωνικοί λειτουργοί, εργάτες, τεχνίτες, ψυχολόγοι, κ.α.


Έρχεται νέα προκήρυξη για 170 μόνιμους στα δικαστήρια

Σε φάση επεξεργασίας είναι και τρίτη προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης μέσω της οποίας θα προσληφθούν 170 μόνιμοι υπάλληλοι.


Δημόσιο: Όλες οι προσλήψεις & αποσπάσεις που «τρέχουν» την τελευταία εβδομάδα

Δείτε αναλυτικά στον παραπάνω σύνδεσμο.


709 μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του υπουργείου Δικαιοσύνης

Μέσω τριών διαγωνισμών ΑΣΕΠ αναμένεται να γίνουν 709 μόνιμες προσλήψεις στα δικαστήρια και σε φορείς του υπουργείου Δικαιοσύνης.


Διαγωνισμός για 1.000 νέους οπλίτες (Κατανομή)

Η νέα προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Aμυνας να ενισχύσει -παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία- τα τρία Oπλα.


4 Θέσεις εργασίας στην ΑΣΠΑΙΤΕ

Δείτε αναλυτικά στον παραπάνω σύνδεσμο.


45 θέσεις εργασίας στο Δήμο Κατερίνης

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχό- λησης, συνολικά σαράντα πέντε (45) υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2017.


3 θέσεις εργασίας στο κέντρο κοινότητας Δήμου Πέλλας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ, στο Δήμο Πέλλας που εδρεύει στα Γιαννιτσά Ν. Πέλλας.


Θέση εργασίας στο κέντρο κοινότητας Δήμο Ρόδου

Ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ» στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος του Δήμου Ρόδου, που εδρεύει στη Ρόδο Νομού Δωδεκανήσου.


Θέση εργασίας στο Δήμο Αιγιαλείας

O Δήμος Αιγιαλείας θα προβεί στην πρόσληψη ενός (01) ατόμου κατηγορίας-κλάδου ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών.

πηγη

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ δεν φέρουμε καμία ευθύνη εκ του νομού και δεν είναι απολυτό ότι υποστηρίζουμε την γνώμη των συντακτών τους και των πηγών τους.

loading...

Δείτε επίσης

Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών για δημοτικούς υπαλλήλους

Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στις «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών και Κρίσεων», για τα υπηρεσιακά στελέχη των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *